luni, 23 august 2010

181. ORZUL VERDE

Orzul verde ( Hordeum vulgaris) din familia Graminaeae
Cand planta de orz verde atinge inaltimea de 20-30 cm, ea contine cele mai bune resurse nutritive pentru celula umana. Frunzele de orz contin vitaminele din grupa B( B1, B2, B6, B12), acid nicotinic, vitamina E, vitamina C, o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, germaniu, zinc, cupru,litiu, bioflavonoide, polizaharide si polipeptite.
Orzul verde contine: de 250 ori mai multa vitamina A decat salata , de 25 ori mai mult potasiu decat bananele, de 11 ori mai mult calciu decat laptele, de 11 ori mai mult fier decat telina, de 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele, de 10 ori mai multa vitamina B1decat spanacul, de 23 de ori mai multa Biotina( din grupa vitaminelor B) decat laptele, 2000 de micrograme de SOD, activ in 2 g de PUDRA DE ORZ VERDE.
Comandati TIANLI , de la Discretfarma.
PUDRA DE ORZ VERDE

Indicatii pentru pudra de orz verde ( sau sucul de orz verde):
-anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrite, ulcere, cancer( Sod este o enzima ce inactiveaza radicalii liberi, care pot favoriza imbatranirea si bolile);
-colite, pancreatite, hepatite, ciroze, colecistite, cardiopatie ischemica, ateroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hipertensiune si hipotensiune, astm bronsic, bronsite, gripe, bronsite, tbc pulmonar, rinita alergica;
-dereglari hormonale, sterilitate, impotenta;
-diabet, obezitate, retard psiho-motor;
-schizofrenie ( Litiu), neurastenie, insomnii, epilepsie;
-nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombo-sciatica;
-arterite, acnee, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, ulcere varicoase, osteoporoza( calciu), fracturi, avitaminoze, hemoroizi, fistule perianale.
Utilizare curativa: de 3 ori pe zi inainte de mese, cate 1 lingurita de pudra de orz verde dizolvat in 150-200 ml de apa rece sau suc de mere.
Utilizare preventiva: dimineata si seara cate 1 lingurita dizolvata in apa/suc de mere.
Aviz medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu