marți, 3 august 2010

172. NUCUL

Principalii constituenti: nuca este bogata in Cu si Zn, in vitaminele A, B1, B2, C, K ( 545%), mg, P, Fe, Ca, are 704 Kcal/ 100 g.
Proprietati si indicatii:
nutritiva si energetica, vermifug, activa in dermatoze, antisclerogena( contine 84% acizi polinesaturati);
Cercetarile recente au aratat ca persoanele in varsta care prezinta boli asociate ca: obezitate, hipercolesterolemie, hipertensiune si diabet si care renunta la alimentatia traditionala si trec pe dieta mediteraneeana , plus consuma 30 g miez de nuca pe zi , un timp ce cel putin 1 an, au ameliorari semnificative ale starii generale.
Cumparati MARATON FORTE 20 ,de la Discretfarma.
-50-60 g ulei de nuca, adaugat in salate de cartofi fierti, consumati la cina, timp de 3 zile, duce la eliminarea teniei.
-consumul unei felii de paine imbibata cu ulei de nuca, timp de 15 zile, duce la vindecarea enurezisului nocturn;
-dupa repausul alimentar, una din principalele alimente ce se vor consuma vor fi nucile;
-adaugati nuci in toate salatele.
Aviz medical.
MIEZ DE NUCA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu