joi, 12 august 2010

177. PIERSICA

Piersica proaspata contine 86,5 g apa (la 100 de grame de fruct), 0,9 g albumina, 10,4 g hidrati de carbon, 0,9 g fibre alimentare, 0,7 g acizi organici liberi, 363 mg potasiu, 20 mg calciu, 16 mg magneziu, 34 mg fosfor, 4,1 mg fier, 50 mg provitamina A, 0,04 mg vitamina B1, 0,70 mg vitamina PP, 10 mg vitamina C. In piersicile proaspete potasiul si sodiul apar intr-o proportie de 7:1, iar in cele uscate in proportie de 10:1, ceea ce le face sa fie un bun medicament antiinflamator.
Comandati POMPA APARAT, de la Discretfarma.
piersica

Proprietati si indicatii:
-recomandata in tulburari de ritm cardiac;
-stimuleaza contractiile vezicii biliare;
-trateaza hipoaciditatea gastrica si inflamatiile intestinului;
-sucul de piersica , cate 1/2 pahar, inainte de mese, este un puternic energizant;
-indicat in convalescente si pentru copii debili;
-piersica are efect diuretic si depurativ.
Contraindicatii: hiperexcitabilitate nervoasa, diabet, obezitate.
Aviz medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu