luni, 19 iulie 2010

157. FASOLEA

Fasolea ( Phaseolum vulgaris)
Principalii constituenti;
Fasolea boabe uscate: proteine 21%, glucide 56%, K ( 1770 mg%), Ca ( 195 mg % ), P( 420 mg % ), Fe, Ni, Co, Zn, Cu, vitamina A, B1, B2, C ;
-Fasolea verde: continut in proteine si glucide de aproximativ 10 ori mai mic, continutul de vitamine este crescut.
Proprietati si indicatii:
-nutritiv, energetic si mineralizant;
-pastaile sunt antidiabetice
-tonic cardiac: se consuma TINCTURA: 20 G DE PASTAI LA 100 ML DE ALCOOL, MACERARE , 7-8 ZILE. Se administreaza 70-120 picaturi de 4 ori pe zi , in pauzele tratamentului digitalic.
Comandati, PERMEN, de la Discretfarma.
Observatii:
Pentru acnee, infectii stafilococice ale pielii se consuma( un timp limitat la 2 saptamani /luna) , 100 ml suc de fasole verde + 200 ml suc de morcovi pentru efect depurativ si drenator .
Aviz medical.
fasole verde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu