luni, 5 iulie 2010

144. COACAZUL NEGRU

Coacazul negru
Principalii constituenti:
-foarte bogat in vitamina C ( 150-200 mg %)-cel mai cogat continut dintre toate fructele;
-bogat in saruri de K( 875 mg %), saruri de Mg, saruri de Ca, saruri de Na, saruri de Fe, saruri de P si de Cl;
-cantitati suficiente de vitamine : A, B1, B3;
-acizi organici, emulsine, pectine;
-pigmenti antocianici, pigmenti flavonici
Proprietati si indicatii:
-depurativ recomandat pentru guta, reumatism cronic;
-efect tonic general-creste rezistenta la infectii si stimuleaza sistemul hematopoetic-utila in anemii
-antisclerogen, recomandat in arterioscleroza
-creste acuitatea vizuala
-diuretic, creste eliminarea acidului uric
-sudorific, scade febra
-pectoral, in tuse, angine, laringita.
Cumparati, SUPER POTENTA, de la Discretfarma.

Observatii:
-CURA DE DEZINTOXICARE SI REINCARCARE A ORGANISMULUI: 3 zile pe luna, in care se consuma doar 500-1000 g coacaze negre /zi, cu adaos de miere pentru gust;
-SIROP PECTORAL: 250 g de fructe se fierb cu 1 l de apa, pana ce scade la jumatate; se adauga o cantitate egala de zahar, se fierbe pana scade din nou la jumatate; se ia cate o lingurita la 2 h.
-INFUZIE DIN FRUNZE DE COACAZ: antihipertensiv.
Aviz medical.
COACAZ NEGRU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu