vineri, 9 iulie 2010

148. CASTRAVETELE

Castravetele (Cucumis sativus )
Principalii constituenti:
- contine apa in cantitati mari( 95 %), vitaminele A, B, C, saruri de Ca, Fe, P, Na, K( 270 mg %)
Proprietati si indicatii:
-este racoritor, utilizat in stari sub febrile
-depurativ, util in guta
-diuretic, util in dizolvarea acidului uric si al uratilor, in afectiuni renale, in calculi renali;
-are efecte usor hipnotice
-castravetele fiert este util in iritatii intestinale si colici abdominale
-recomandat in colibaciloza.
Cumparati, ENTRAN FORTE, de la Discretfarma.


Observatii:
-in toate maladiile de mai sus se consuma 300-500 ml/zi suc de castraveti;
-pentru eliminarea pietrelor de la rinichi, se foloseste cel mai puternic SUC DIZOLVANT AL CALCULILOR URINARI: 500 ml pe zi, timp de 21 de zile : sucul din 200 g de castraveti, sucul din 100 g ridiche neagra, 10 g de miere de albine.
Consumul de suc va fi insotit de un regim alimentar fara proteine animale( carne, peste, branza, lapte,oua)
Aviz medical.
castravete


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu