DIETA
-Repaus alimentar absolut, 1-2 zile, cu ceai de salvie si menta, insotit de clisme mici cu ceai de musetel si sucul de la 1 lamaie. Se repeta dupa 30 zile.
-Imbogatirea alimentatiei cu fibre vegetale. Se va incepe cu o data pe zi cate 1 lingurita de tarate de grau, timp de 14 zile, apoi se va mari treptat pana la de trei ori pe zi cate 2 lingurite.
-De la caz la caz, cu prudenta maxima, se vor introduce treptat alimente crude dorite si suportate de bolnav. Fiecare aliment nou introdus va fi testat timp de 7 zile, apoi se va incerca introducerea a altui aliment crud.
-Cu prudenta se va ajunge la un regim naturist 70% si abia atunci cand toleranta a fost testata, se poate tinde catre regim naturist 100%, efectuindu-se o cura de 30 zile de sucuri de legume de fructe, grau germinat, miere de albine, miez de nuca fin macinat.
Preluare dupa: PROF. DR. PAVEL CHIRILA si colaboratorii.
AVIZUL MEDICULUI CURANT.
, AFINE, IMAGINE GOOGLE
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu