marți, 26 iunie 2012

573. ULCER SI COLOPATIE-


ULCER SI COLOPATIE- Reteta  R.  DINCOV- se tine 42 zile

Numai cu avizul medicului curant !

Ora 7-11 dimineata:

-250 ml suc de cartofi(din 500 g)

-250 ml suc de mere ionatan(din 400 g)

-220 ml suc de morcovi(din 400 g)

-100 ml suc de varza alba(din 200 g)

-100 ml suc de sfecla rosie(din 150 g)

-50 ml suc de pastarnac(sau patrunjel din 100 g)

-25 ml suc de ceapa(din 40 g)

-5 ml suc de usturoi(din 3 catei de usturoi)

-50 g miere de salcam.

Pranz-ora 13:

-100 g grau incoltit

-25 g miez de nuca-macinat

-25 g miere de albine

-500 ml suc de fructe de sezon(pere)

Cina-ora 19:

-100 g grau incoltit

-25 g miez de nuca macinat

-25 g miere de albine

-500 ml suc de mere ionatane sau piersici.

Persoanele bolnave de colon, de obicei subponderali, vor mai slabi putin in timpul repausurilor alimentare absolute de cate 1 sau 2 zile(vezi Colonul iritabil), dar in timp vor suporta regimuri naturiste de 80-100 % .

Numai medicul poate sa ia hotararea si momentul aplicarii regimului DINCOV.

Preluare ,  dupa PROF. DR. PAVEL CHIRILA si colaboratorii

 mere ionathane, imagine google
 

Un comentariu: