marți, 1 mai 2012

538. Artralgia




Caracterizare:  durere articulara ca expresie a numeroase forme de reumatism;  articular acut,  artrozic, secundar infectios,  poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta.

Fitoterapie

1)  Aristolochia clematites (marul lupului)-PLANTA ESTE TOXICA
de aceea nu se utilizeaza decat in aplicatii EXTERNE !
Se utilizeaza planta intreaga ,  in timpul infloririi,  Modul de utilizare:   decoct din 20 g de planta la 1000 ml de apa. Aplicatii EXTERNE, locale sub forma de comprese.
2) Frasinus excelsior(frasin),  se utilizeaza frunzele si florile,  infuzie din 10 g de planta la 1000 ml de apa.  Utilizare:  intern cate 500 ml de infuzie pe zi.
Aviz medical.
Sursa:  Medicina naturista , autor dr. Pavel Chirila & colaboratorii.

Comandati  LOVE DROPS, de la Discretfarma.

          MARUL LUPULUI. imagine google

         FRASIN, imagine google

Un comentariu:

  1. Tratament natural pentru POLIARTRITA REUMATOIDA, realizata si explicata punct cu punct de medicul pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

    Poliartrita reumatoida este o afectiune imunologica ce prinde mai ales sistemul osteo-articular. Pentru tratarea optima a acestei boli recomanda urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
    http://www.terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/poliartrita-reumatoida.htm

    RăspundețiȘtergere