sâmbătă, 24 martie 2012

530. GRIPA



Este o viroza cu febra mare, frisoane, dureri de cap, membre si spate,  nasul curge, ochii lacrameaza, gatul este rosu si inflamat.  Este prezenta si inflamatia cailor respiratorii, bronsita, tuse iritanta.  Gripa poate provoca compicatii  la copii si persoane in varsta.  Adresati-va medicului, pentru diagnostic, tratament si avizarea ceaiului.
Amestecul de plante  :  1 g de flori de bujor de gradina (Peonia officinalis ),  5 g de radacini de lemn dulce(Radix liquiritae ) ( Glycyrrhiza glabra ),  5 g frunze de menta (Mentha pierita ),  5 g de flori de lumanarica (Verbascum phlomoides ),  5 g de flori de musetel (Matricaria chammomilla ),  10 g de cretusca (filipendula ulmaria ),  20 g de flori de tei cu frunza mare (Tilia platyphylos ),  20 g de soc negru (sambucus nigra ),  30 g de scoarta de salcie (Salix fragilis -viminalis ).

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierb 3 lingurite din amestec cu 3 cani de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau,  500 ml de ceai cald, cu mici inghitituri, pe parcursul unei zile.
Aviz medical.  Autor Maria Treben

Comandati   SUPER POTENTA 18 de la Discretfarma.

                BUJOR DE GRADINA, imagine google

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu