sâmbătă, 3 martie 2012

518. Stimularea imunitatii organismului




Amestecul de plante  : 25 g de  schinduf (Trigonella foenum graecum ) ,  25 g de urzica mare  (Urtica dioica ),  25 g de frunze de maces (Rosa canina ),  25 g de coada soricelului (Achillea millefolium ),  25 g de tintaura ( Centaurium erythraea ),  25 g de fructe de ienupar (Juniperus communis ).
Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Peste o lingurita din amestec se toarna o cana de apa clocotita si se lasa sa stea 5 minute. Se filtreaza si se bea de trei ori pe zi cate o ceasca de ceai cald.  Acest ceai se va bea timp de 8 saptamani. Aviz medical.  Autor  Maria Treben

Comandati   CHANTARIS ,  de la Discretfarma.

             SCHINDUF, imagine google

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu