luni, 5 martie 2012

520. Gastrita dureroasa




Ceaiul are un   efect de calmare rapida.
Amestecul de plante  :  2g flori de siminoc(Helychrysum arenarium ),  5 g de radacini de valeriana (Valeriana officinalis ),  5 g de radacini de gentiana (Gentiana lutea ),  10 g de radacini de obligeana (Acorus calamus ),  10 g de tintaura (Centaurium erythraea),  10 g de seminte de chimen (carum carvi ),  10 g de seminte de anason (Pimpinella anisum ),  10 g de fenicul (Foeniculum vulgare ),  10 g de flori de musetel (Matricaria chamomilla ),  15 g de frunze de menta (mentha piperita ),  20 g de coada soricelului(Achillea millefolium ).
Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate  .  se fierb 2 lingurite din amestec cu 2 cani de apa ,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se ,  cu o jumatate de ora inaintea meselor principale, cate o cana de ceai cald.
Aviz medical. Autor Maria Treben

Dieta  : fara mezeluri afumate, conserve, branzeturi fermentate, alimente prajite, condimente iuti, sarate, piperate, mustar, otet.  Se renunta la alcool, fumat. Se prefera alimente fierte in aburi, supe de legume pasate, compoturi de fructe.

Comandati   SUPER POTENTA 18,  de la Discretfarma.

               SIMINOC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu