sâmbătă, 27 noiembrie 2010

203. APA DE PROPOLIS


Se recolteaza cu o spatula de lemn ( de stejar, fag, tisa ), 50 g de propolis superior, curat, de pe marginile superioare ale ramelor, sau de la podisul stupului. Se colecteaza intr-un borcan de sticla si se acopera cu 100 ml apa fiarta si racita si se inchide ermetic. Se agita borcanul de 3-4 ori pe zi. Se poate folosi dupa 3-4 ore si se poate pastra la frigider , timp de 3-4 zile. Dupa acest interval apa va fi aruncata.
Se administreaza pe cale bucala, nazala, oculara, etc .
Comandati MARATON FORTE 4 , de la Discretfarma.
propolis
Utilizare : corize, rinite ( alergice, atrofica, cronica, acuta ), in polipi nazali, in adenoidite, in rinofaringite, deviatie de sept nazal, amigdalite, faringite, laringite, bronhopneumonie, abces pulmonar, intoxicatii tabagice.
Se vindeca in 3-7 zile: stomatita aftoasa, herpesul, glosite ( inflamatii ale limbii ), candidoza bucala, gastrite hiperacide, polipoza gastrica, gastroduodenite, enterite( infectii intestinale ), colite, rectocolite, hemoroizi, ulcerul gastric si duodenal, colibaciloza , diareea cronica.
Utilizare in bolile renale: nefrite, pielo-nefrite, cistite, ureterite
Utilizarea in aparatul reproducator masculin: ejaculare precoce, hipertrofia benigna de prostata, orhite, prostatite.
Utilizarea in aparatul reproducator feminin : anexite, metrite, parametrite, cervicite, colpite, mastite, eroziuni cervicale, tricomonaza, micoze vaginale, frigiditate ( spalaturi vaginale sau ovule si supozitoare )
Dermatologie: arsuri, degeraturi, ulcere varicoase, cangrene, flegmoane.
Autor dr. NIC. N. MIHAILESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu