miercuri, 10 noiembrie 2010

197. DULCEATA DE COJI DE NUCI CU MIERE


Compozitia: 500 g coji de nuci verzi, 500 g muguri de nuc, 500 g miere de albine, 1 l apa.

Prepararea: se amesteca bine totul intr-un vas smaltuit si se fierbe la foc domol, amestecand mereu pana se obtine o pasta omogena ca o peltea. Se lasa sa se racoreasca, se mai adauga 250 g miere, se pune in borcane de culoare inchisa si se pastreaza la rece.

Cumparati TIANLI NATURALX4 , de la Discretfarma.

NUCI IN COAJA VERDE

Indicatii: prevenirea si tratarea gusei endemice, stimularea poftei de mancare, accelerarea metabolismului, ingrasarea, functionarea tiroide si cresterea rezistentei la infectii.


Administrarea, actiunea terapeutica, indicatii, actiuni toxice adverse, termen de valabilitate , ca in articolul nr. 196

Autor: dr, Nic. N. Mihailescu(preluare)

Aviz medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu