duminică, 10 iulie 2011

367. Tinctura de hrean


Ingrediente : hrean proaspat recoltat, alcool de 50 de grade.
Prepararea : se rade hreanul cu o razatoare de sticla sau plastic, si se umple 1/2 sticla de 1 litru. Se completeaza sticla cu alcool si se lasa la macerat 10 zile. Se agita sticla de 2-3 ori pe zi. Se filtreaza produsul final si se tine in sticle de culoare inchisa.
Administrarea : intern se iau cate 20-30 de picaturi, diluate cu putina apa sau ceai; extern se aplica frectii localesau clatirea gurii ( stomatite ) sau sub forma de comprese.
Utilizare : reumatism, afectiuni respiratorii, digestie lenta, gastrita hipoacida, anemie, guta, stomatita, paralizie faciala.Autor dr. C. Nonn. Aviz medical.

Comandati ENTRAN FORTE, de la Discretfarma.

radacina de hrean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu