sâmbătă, 2 iulie 2011

358. Tinctura de usturoi


Componente : usturoi, proaspat cules din gradina, alcool, preparat din secara ( 45 de grade alcoolice)
Preparea : umpleti o sticla, de 1 litru, cu usturoi pisat, pana la 1/3 , din volumul sticlei; adaugati alcool pana se umple sticla.
Se macereaza timp de 15 zile, agitand zilnic, si apoi se filtreaza.
Administrarea : dimineata, pe stomacul gol, se beau 3 picaturi, diluate in putina apa calda. Se creste doza cu cate o picatura in fiecare zi, pana se ajunge la 25 de picaturi. Apoi se scade doza zilnic, pana se ajunge din nou la 3 picaturi.
Utilizare : tonic cardiac, colesterol marit, gripa si alte infectii respiratorii, varice, hemoroizi, diabet, viermi intestinali, guta, artrita, reumatism.
Reteta se continua pana la terminarea tincturii, se aplica o singura data la 5 ani, si in timpul folosirii NU SE CONSUMA USTUROI SUB NICI O FORMA !


Comandati POWER PLAY de la Discretfarma.

PRESA DE USTUROI ( IMAGINI GOOGLE)
Aviz medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu