sâmbătă, 17 iulie 2010

156. DROJDIA DE BERE

Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae)
Pentru a diferentia levurile sa spunem ca exista: levuri inalte de panificatie, cu activitate optima la 15-20 de grade celsius si levuri joase folosite la fabricarea berii, cu activitate optima la 5-6 grade celsius; se vor utiliza in terapie, NUMAI LEVURILE JOASE.
Principalii constituenti :
-zaharuri, lipide( 5-10 %), proteine bogate in aminoacizi esentiali, vitaminele B1, B2, B6, B12 ( cea mai bogata sursa de vitamine din grupul B), vitamina D, vitamina H (biotina, in cantitati mari ), factori antianemici ( saruri de fosfor, magneziu, potasiu)
Proprietati:
-antianemic
Indicatii:
-demineralizari
-avitaminoze
-tulburari de crestere
-astenie
-iritabilitate
-intoxicatii alimentare
-diabet
-nevrite si tulburari neurologice.
Observatii:
-se consuma 1-2 linguri sub forma de adaosuri la miere, preparate din legume sau fructe crude
-nu se recomanda administrarea fara intreruperi periodice, de exemplu mai mult de 10 zile pe luna( conform cercetarilor de laborator)
Cumparati , BREAST PLUS, de la Discretfarma.

Drojdia de bere -recomandata intregii familii DROJDIA DE BERE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu