luni, 30 ianuarie 2012

495. Diaree insotita de crampe




Amestecul de plante  :  10 g scoarta de stejar(Quercus robur ),  10 g rizomi de sclipeti (potentilla erecta ),  !5 g frunze de afin (Vaccinium myrtillus ) 15 g fructe de afin (Vaccinium myrtillus ),  100 g flori de musetel (Matricaria chamomilla ).

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate ).  Se fierb 3 lingurite din amestec cu 3 cani de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic 3 cani de ceai cald.
Aviz medical. Autor Maria Treben.
Comandati    DROP SEX  ,  de la Discretfarma.

                     GHINDE DE STEJAR, imagine google

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

494. Diaree cu tendinta de sangerare




Bolnavul,   se va prezenta urgent la  medic !

Amestecul de plante  :  25 g de rizomi de sclipeti(Potentilla erecta )26 g de rizomi de troscot (Polygonum bistorta ),  100 g de traista ciobanului (Capsella bursa -pastoris ).

Modul de preparare  :  se fierb trei lingurite din amestec cu trei cani de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic,  inghititura cu inghititura ,  3 cesti de ceai cald.
Aviz medical. Autor  Maria Treben.

Comandati   LOVE DROPS  ,  de la Discretfarma.

                  TROSCOT, imagine google

joi, 26 ianuarie 2012

493. Diaree



Reteta 2
Amestecul de plante  :  10 g de pelin (Artemisia absinthium ),  30 g de coada calului (Equisetum arvense ),  30 g de coada soricelului(Achillea millefolium),  30 g rizomi de sclipeti(Potentilla erecta ).
Modul de preparare :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierb trei lingurite din amestec,   cu trei cani de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau,  zilnic, inghititura cu inghititura, 3 cesti de ceai cald.
Aviz medical. Autor :  Maria Treben
Respectati regimul alimentar de la reteta 1.

Comandati   TIANLI  6  ,  de la Discretfarma.

                  PELIN, imagine google

miercuri, 25 ianuarie 2012

492. Diaree



Bolnavul va sta la pat,  se opreste consumul de alimente,  se hidrateaza organismul.  Dupa vindecare se incepe treptat cu un regim de restabilire ,  de exemplu supa de fulgi de ovaz cu felii de paine alba,  usor prajita.  Supa este bine sarata si se consuma mai multe zile la rand.  Ceaiurile sunt eficiente in caz de diaree usoare.

Reteta 1

Amestecul de plante  :  15 g de muschi de Islanda (Cetraria islandica ),  15 g de rizomi de sclipeti(Potentilla erecta),  25 g de flori de musetel(Matricaria chamomilla ), 25 g de scoarta de stejar(Quercus robur ),  25 g de fructe de afin ( Vaccinium myrtillus ).
Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierb trei lingurite din amestec,  cu 3 cani de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic 3 cani de ceai cald.
Aviz medical. Autor Maria Treben
In cazul diaree grava , cum ar fi dezinteria, tifosul sau febra tifoida,   tratamentul de urgenta este prescris de medic,  in spital.

Comandati  LOVE DROPS , de la Discretfarma.

                   MUSCHI DE ISLANDA(Lichen de islanda ), imagine google

marți, 24 ianuarie 2012

491. Diabet




Reteta 4
Amestecul de plante  :  25 g de teci uscate de fasole (Phaseolus communis ),  25 g de cretisoara (Alchemilla vulgaris ),  50 g frunze de afin (Vaccinum myrtillus ).

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierbe o lingurita din amestec,  cu o cana de apa timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic,  inaintea meselor principale,  cate o ceasca de ceai cald.
Aviz medical. Autor Maria Treben
Diabeticii supraponderali trebuie sa slabeasca cel putin 10 % din greutate, astfel va scadea si glicemia.

Comandati   PERMEN ,  de la Discretfarma.

                    CRETISOARA, imagine google

duminică, 22 ianuarie 2012

490. Diabet.




Reteta 3( aviz medical)

Amestecul de plante :  10 g teci de fasole(Phaseolus communis ),  10 g de urzica(Urtica dioica ),  20 g frunze de mesteacan raios (Betula verrucosa ),  60 g de frunze de afin (Vaccinium myrtillus ).
Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierbe o lingurita din amestec,  cu o cana cu apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se bea zilnic,   inaintea meselor principale,  cate o ceasca de ceai cald.
Aviz medical.  Autor Maria Treben.

Comandati    BREAST PLUS  ,  de la Discretfarma.

                     afin, imagine google

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

489. Diabet / 2




Reteta 2 -solicitati aviz medical

Amestecul de plante  :  25 g de teci de fasole(Phaseolus communis ),  25 g de frunze de afin (Vaccinium myrtillus ),  25 g de ciumărea (Gallega officinalis ),  25 g de trei-trati-patati(Viola tricolor ).
Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierbe o lingurita de amestec,  cu o cana de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic,  inaintea meselor principale,  cate o ceasca de ceai cald.
Aviz medical.  Autor Maria Treben
Se respecta ratia zilnica de glucide stabilita de catre medic.

Comandati   Spanisch  Fly  ,  de la Discretfarma.

                    Trei-frati-patati,  imagine google

marți, 17 ianuarie 2012

488. Diabet




Aparitia diabetului este insotita de sete si de cresterea consumului de lichide, de urinari frevente si de scaderea in greutate. Alte simptome  :  senzatia de mancarime si eczeme ale organelor genitale externe, caderea parului si mobilitatea dintilor.
Diabetul este o boala grava de aceea este obligatorie supravegherea medicala continua.  Ceaiurile se beau sub control medical.
Reteta 1

Amestecul de plante  :  25 g de ciumarea (Galega officinalis ),  25 g de teci de fasole (Phaseolus communis ),  25 g de frunze de afin (Vaccinium myrtillus ),  25 g de radacini de papadie (Taraxacum officinale ).
Ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierbe o lingurita din amestec,  cu o cana de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic,  inaintea meselor principale,  cate o ceasca de ceai cald. Aviz medical.

Se evita sedentarismul si se creste cantitatea de salate de cruditati permise.

Comandati  Chinese brusch   de la Discretfarma.

                  Ciumarea, imagine google

joi, 12 ianuarie 2012

487. Alcoolism si tabagism




Se face un decoct din 20 g de  spice sporangifere de pedicuta (Lycopodium clavatum) ,  la 1 litru de apa,  se fierbe 10-20 minute se filtreaza si se beau zilnic 2-3 pahare de decoct.
  Perioada de sevraj este de 21 de zile.  Dupa aceasta perioada,  pacientul incepe sa suporte mai usor abstinenta.
Sprijinul familiei si mai ales vointa sunt esentiale.
Pentru tabagism ,  medicina ayurvedica recomanda extractul de plante verzi de ovaz.
Aviz medical.

Comandati   BRANCA URSULUI  ,  de la Discretfarma.

                   pedicuta, imagine google

miercuri, 11 ianuarie 2012

486. Intarirea organismului iarna




Amestecul de plante  :  20 g de urzica  ( Urtica dioica ),  20 g flori de soc negru (Sambucus nigra ),  20 g de flori de porumbar ( Prunus spinosa ),  40 g de frunze de mesteacan raios ( Betula verucosa ).
 Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se varsa 500 ml de apa clocotita,  peste o lingurita din amestec si se lasa sa stea 5 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic,  2-3 cani de ceai cald.
Aviz medical.
Comandati  POWER PLAY ,  de la Discretfarma.

                   PORUMBAR( planta magica !!), images google

marți, 10 ianuarie 2012

485. Curatarea sangelui



Reteta 3
Amestecul de plante medicinale  :  10 g seminte de fenicul (Foeniculum vulgare ),  10 g flori de musetel (Matricaria chamomilla ),  15 g flori de tei
(  Tilia platyphylos ),  15 g frunze de roinita (Melissa officinalis ),  20 g de flori de soc negru (Sambucus nigra ),  30 g de frunze de menta (Mentha piperita ).

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierbe o lingurita din amestec,  cu o cana de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic,  doua-trei cani de ceai cald.
Aviz medical.
Comandati   POMPA APARAT,  de la Discretfarma.

                 floare de soc negru,imagine google

duminică, 8 ianuarie 2012

484. Curatarea sangelui, revigorarea organismului




Amestecul de plante  :  5 g de cimbru (Thymus vulgaris ),  20 g de frunze de roinita ( Melissa officinalis),  25 g frunze de vinarița (Asperula odorata ),  100 g de frunze de fragi de padure ( Fragaria vesca ).

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Peste 3 lingurite din amestec,  se toarna 500 ml de apa clocotita si se lasa sa stea 5 minute.  Se filtreaza si se beau zilnic 2-3 cani de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati   ENTRAN FORTE  ,  de la Discretfarma.

                   FRAGI DE PADURE, imagine google

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

483. Curatarea sangelui, detoxifierea




Ceaiurile sunt mijloace de revigorare si tonifiere a organismului, sunt recomandabile pe tot parcursul anului.

Reteta 1

Amestecul de plante  medicinale :  30 g frunze de mur ( Rubus fructicosa ),  30 g frunze frunze de zmeur ( Rubus idaeus),  30 g frunze de coacaz negru (Ribes nigrum ).

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate .  Peste o lingurita de amestec se toarna o cana de apa clocotita si se lasa sa stea 5 minute.  Se filtreaza si se bea,  de 3 ori pe zi cate o cana de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati   PROHERB, de la Discretfarma.

                 COACAZ NEGRU( agrise ), imagine google


vineri, 6 ianuarie 2012

482. Adjuvant pentru o slabire sanatoasa




Reducerea la jumatate a cantitatii de alimente( sau la o treime pentru cazurile grave),  mese la ORE FIXE  si autosugestia permanenta(" Imi ajunge 1/2 din cantitatea de mancare de pana acum, ca sa fiu sanatos si puternic "), alaturi de ceai, aplicate un timp de 6-12 luni,  vor avea rezultate de durata.
Cura  se face  cu aviz medical.

  Amestecul de plante  :  5 g de radacina de leustean  (Levisticum officinale ),  20 g de scoarta de crusin(Rhamnus frangula ),  5 g de fructe de ienupar(Juniperus communis )10 g de fucus (Fucus vesiculosus ),  10 g de frunze de sena (Cassia angustifolia ),  50 g de coada soricelului.

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierb doua lingurite din amestec,  cu doua cani de apa,  timp de 5-10 minute.  Se filtreaza si  se beau zilnic,  LA MICUL DEJUN ,  doua cesti de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati   TIANLI NATURAL  ,  de la Discretfarma.

          FUCUS, imagine google

joi, 5 ianuarie 2012

481. Crampe stomacale




Sunt provocate de gastrita sau ulcer gastric.  Ceaiul,   aduce o mare usurare si poate fi baut un timp indelungat,   pentru ca nu are efecte secundare.
Amestecul de plante  medicinale :  10 g seminte de anason (Pimpinella anisum ),  10 g seminte de fenicul  (Foeniculum vulgare ),  10 g seminte de chimen (Carum carvi ),  50 g de frunze de menta  (Mentha piperita ).

Modul de preparare  :  ingredientele se amesteca in cantitatile indicate.  Se fierbe o lingurita din amestec cu o cana cu apa,  timp de cinci-zece minute.  Se filtreaza si se beau zilnic trei cesti de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati  3 X SUIFAN ,  de la Discretfarma.

                  SEMINTE DE FENICUL,  imagine google