miercuri, 30 noiembrie 2011

453. Afectiuni ale pielii capului



Alopecia are cauze diverse : sifilisul, tifosul, congestia pulmonara, gripa, hipertiroidism,intoxicatia cu Taliu, pielea seboreica sau , cea uscata. Exista medicamente pentru toate tipurile de caderi de par. In toate cazurile se poate folosi ceaiul , care de cele mai multe ori are rezultate notabile.

Planta medicinala : 100 g coada calului (Equisetum arvense )

Modul de preparare : se toarna 500 ml de apa, peste trei lingurite de coada calului si se lasa sa stea 5 minute. Se filtreaza si se spala dimineata si seara( cu masaj prelungit), pielea capului, cu acest ceai cald.
Aviz medical.

Comandati MARATON FORTE , de la Discretfarma.

COADA CALULUI(Barba ursului 0 -imagine google

452. Capacitate de concentrare mentala scazuta


Inaintarea in varsta si o arterioscleroza avansata, duce la pierderea capacitatii de concentrare. Ceaiul duce la o ameliorare evidenta.

Amestecul de plante : 50 g de roinita (Melissa officinalis ), 50 g de pelin (Artemisia absithium ).

Modul de preparare : se toarna 500 ml de apa clocotita, peste trei lingurite din amestecul plantelor si se lasa sa stea , 5 minute. Se filtreaza si se beau , in timpul zilei, inghititura dupa inghititura, una -doua cesti de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati CONTUR 30 ,de la Discretfarma.

PELIN

luni, 28 noiembrie 2011

450. Boli psihice



Diagnosticul unei asemenea suferinte este dificil de stabilit chiar de catre medicul psihiatru, mai ales in debutul bolii.
Ceaiul este complet inofensiv, dar presupune acordul medicului curant, sau al medicului specialist, precum si supravegherea bolnavului.

Amestecul de plante : 30 g de fereguta dulce (Polypodium vulgare ); 30 g de levantica(Lavandula spica angustifolia ).

Modul de peparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierb 2 lingurite din amestec, cu 2 cani de apa , timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se beau zilnic doua cesti de ceai cald. Autor Maria Treben

Comandati POWER PLAY , de la Discretfarma .


FEREGUTA DULCE
Atentionare: se procura plantele exclusiv din farmacii naturiste( exista specii toxice de feriga!)

duminică, 27 noiembrie 2011

449. Tratamentul gastritei


Gastrita este inflamatia mucoasei stomacului, manifestata prin : greturi, arsuri, regurgitatie acida, voma, dureri in centrul jumatatii superioare a abdomenului ( ce se instaleaza dupa masa ).
Ceaiul din tintaura aduce o mare usurare si poate fi baut un timp indelungat, 3-4 luni.

Planta medicinala : 50 g de Tintaura (Centaurium erytraea )

Modul de preparare : se toarna 500 ml de apa clocotita, peste 3 lingurite de planta medicinala ( tocata marunt ). Se filtreaza si se bea zilnic o cana de ceai cald, pe stomacul gol.
Aviz medical.

Se elimina din consum: nicotina, sucurile acidulate, conservele, mezelurile, alimentele fermentate, muraturile, inghetata si orice aliment foarte rece.

Comandati POMPA APARAT , de la Discretfarma.


tintaura

vineri, 25 noiembrie 2011

448. Tratarea infectiilor urinare



Amestecul de plante : 50 g rostopasca (Chelidonium majus ), 25 g sunatoare (Hypericum perforatum ), 25 g cimbrisor (Thymus serpyllum ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se toarna o cana de apa clocotita , peste o lingurita din amestec si se lasa sa stea 5 minute. Se filtreaza si se beau zilnic, doua-trei cesti de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati ENTRAN FORTE, de la Discretfarma.

SUNATOARE

joi, 24 noiembrie 2011

447. Boli de piele /3


Reteta 3

Amestecul de plante : 20 g scoarta de crusin (Rhamnus frangula ), 20 g frunze de mesteacan Raios (Betula verrucosa ), 20 g trei-frati patati(viola tricolor ), 20 g flori de soc negru (Sambucus nigra ), 10 g seminte de fenicul ( Foeniculum vulgare ), 10 g radacini de lemn dulce(Radix liquiritiae ) (Glycyrrhiza glabra ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierb trei lingurite din amestec cu trei cani de apa , timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se beau zilnic trei cani de ceai cald. Ceaiul are efect de detoxifiere pronuntata si alaturi de un regim alimentar ce exclude carnea grasa, branza fermentata, sosurile picante si dulciurile cu unt, duce la rezolvarea bolilor de piele.
Aviz medical.

Comandati PROHERB , de la Discretfarma.

LEMNUL-DULCE

marți, 22 noiembrie 2011

446. Boli de piele


Reteta 2

Amestecul de plante : 5 g de radacini de cicoare ( Chichorium intybus ), 5 g radacini de papadie ( Taraxacum officinale ), 10 g de trifoiste de apa (Menyanthes trifoliata ), 20 g seminte de fenicul (Foeniculum vulgare ), 30 g de trei-frati patati (Viola tricolor ), 30 g de scoarta de crusin (Rhamnus frangula ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierb trei lingurite din amestec cu 3 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se beau zilnic trei cesti de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati TianLi 4 , de la Discretfarma.


Trei-frati-patati(imagini google )

luni, 21 noiembrie 2011

445. Boli de piele /1


Aceste ceaiuri pot imbunatati stare generala a organelor interne, deci, impreuna cu tratamentul medicamentos, vor duce la ameliorarea sanatatii pielii.

Reteta 1

Amestecul de plante : 25 g de frunze de mesteacan raios(Betulla verrucosa ), 25 g de-trei frati -patati( Viola tricolor ), 25 g de flori de cretusca ( Filipendula ulmaria ), 25 g de urzica mare ( Urtica dioica ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Peste 3 lingurite din amestec se toarna 500 ml de apa clocotita si se lasa sa stea 5 minute. Se filtreza si se beau zilnic, doua-tei cani de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati 3X SUIFAN , de la Discretfarma.


CRETUSCA

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

444. Bolile ficatului si fierii, asociate cu colecistita si constipatie


Ceaiul recomandat de noi are efecte benefice, daca este insotit si de regim dietetic.

Amestecul de plante : 10 g rizomi de obligeana (Acorus calamus ), 10 g de frunze de strugurii ursului(Arctostaphylos uva-ursi), 10 g de frunze de trifoiste de apa(Menyanthes trifoliata ), 10 g seminte de in (Linum ussitatissimum) , 10 g de coada calului(Equisetum arvense ), 20 g frunze de mesteacan raios ( Betula verrucosa ), 30 g de teci de fasole(Phaseolus vulgare ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierb 3 lingurite din amestec, cu 3 cani de apa , timp de 5-10 minute. Se filtreaza se beau zilnic, 3 cesti de ceai cald. Aviz medical.

Comandati MARATON FORTE, de la Discretfarma.

strugurii ursului-imagine google

vineri, 18 noiembrie 2011

443. Maladii hepatice si biliare


Va recomandam un ceai ce da rezultate excelente.

Amestecul de plante : 10 g de tintaura (Centaurium erytraea ), 15 g seminte de chimen (Carum carvi ), 15 g de frunze de roinita ( Melissa officinalis ), 20 g frunze de menta buna (Mentha piperita ), 20 g de cimbrisor (Thymus serpillum ), 20 g muguri de ienupar (Juniperus communis ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Peste o lingura din amestec se toarna o cana de apa clocotita si se lasa sa stea 5 minute. Se beau zilnic, 1-2 cesti de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati SUPER POTENTA 18 , de la Discretfarma.

IENUPARUL

miercuri, 16 noiembrie 2011

442. Boli hepatice asociate cu insuficienta cardiaca



In acest caz se produce o blocare hepatica care insoteste intotdeauna insuficienta cardiaca. Ceaiul de plante tonifica inima si ajuta la eliminarea apei din organism. Acest ceai are o actiune benefica, indiferent despre ce afectiune hepatica este vorba.

Amestecul de plante : 20 g radacina de valeriana( Valeriana officinalis ), 20 g de flori de paducel (Crataegus oxycantha ), 30 g de scoarta de radacina de dracila( Berberis vulgaris ), 30 g de frunze de menta buna (mentha piperita ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate . Se fierb 2 lingurite din amestec, cu 2 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se beau in cursul zilei, 2 cani de ceai cald.
Avizul medicului.

Comandati CURA DE SLABIRE IONUT MORARU , de la Discretfarma.

PADUCEL(GHERGHINAR, PORUMABAR )

marți, 15 noiembrie 2011

441. Ficat bolnav asociat cu tendinta de constipatie


Amestecul de plante : 20 g de unguras (Marrubium vulgare ), 20 g de scoarta de crusin (Rhamnus frangula ) , 20 g de schinel ( Cnicus benedictus ), 20 g de coada soricelului (Achilea millefolium ), 20 g de trei-frati-patati (Viola tricolor ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierb, 2 lingurite pentru cafea de amestec, cu 2 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se beau, zilnic, dimineata si seara , cate o ceasca de ceai cald.
Aviz medical.


Comandati de la CANTHARIS , Discretfarma.


SCHINEL

luni, 14 noiembrie 2011

440. Spasme ale canalului coledoc


Planta medicinala : 50 coada racului (Potentilla anserina ).

Peste o lingurita de coada racului, se toarna o cana de apa clocotita si se lasa sa stea 5 minute. Se filtreaza si se beau zilnic, doua-trei cani de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati BRANCA URSULUI, de la Discretfarma.


coada racului

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

439. Litiaza biliara si suferinta hepatica ( CONSTIPATIE, BALONARI,DURERI DE STOMAC )


Amestecul de plante : 10 g seminte de fenicul(Foeniculum vulgare ), 10 g seminte de chimen ( Carum carvi ), 20 g scoarta de crusin (Rhamnus frangula ), 20 g frunze de menta buna (Mentha piperita ), 20 g de coada soricelului ( Achillea millefolium ), 20 g de tintaura (Centaurium erythraea).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate : se fierbe o lingurita din amestec cu o cana de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se bea cate o cesca de ceai cald, dupa masa.

Aviz medical obligatoriu !

Comandati CREMA IGIENA INTIMA , de la Discretfarma.



TINTAURA

vineri, 11 noiembrie 2011

438. Litiaza biliara asociata cu constipatie


Aviz medical !

Amestecul de plante : 10 g rizomi de revent (Rheum palmatum ), 10 g scoarta de crusin (Rhamnus frangula ), 20 g de radacini de papadie (Taraxacum officinale ), 20 g de scoarta de radacina de dracila (Berberis vulgaris ), 40 g de radacini de curcuma (Curcuma longa ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierbe o lingurita de amestec, cu o cana de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se bea, zilnic seara, o ceasca de ceai cald.

Avizul medicului.

Comandati AMOR SEXAMIN , de la Discretfarma.


DRACILA

437. Calculi biliari


Este necesar un aviz medical !

Reteta 4

Amestecul de plante : 10 g rizomi de revent (Rheum palmatum ), 20 g de unguras (Marrubium vulgare ), 20 g de turita mare ( Agrimonia eupatoria ), 50 g de frunze de menta (Mentha piperita ).
Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile necesare. Se fierbe o lingurita din amestec cu o cana de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se bea zilnic , o cana de ceai cald, inainte de masa.

Aviz medical.

Comandati CREMA LARGER, de la Discretfarma.


TURITA MARE( Iarba de friguri-imagine google )

miercuri, 9 noiembrie 2011

436. Calculi biliari


Solicitati avizul medicului !

Reteta 3

Amestecul de plante : 10 g rizomi de revent (Rheum palmatum ), 15 g trifoiste de apa (Menyanthes trifoliata ), 15 g de radacini de gentiana (Gentiana lutea ), 20 g de rostopasca (Chelidonium majus ), 20 g radacini de papadie( taraxacum officinale ), 20 g de frunze de menta ( Mentha piperita ).

Modul de preparare : se fierb 2 lingurite de amestec cu 2 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se beau zilnic, cu 30 de minute inaintea meselor, cate o cana de ceai cald.
Autor : Maria Treben


Comandati MR. BIG , de la Discrefarma.

GENTIANA LUTEA(GHINTURA )

duminică, 6 noiembrie 2011

435. Litiaza biliara



Avizul medicului este obligatoriu !

Reteta 2

Amestecul de plante : 2 g de scanteiuta (Anagalis arvensis ), 6 g de fumarita( Fumaria officinalis ), 15 g de turita mare (Agrimonia eupatoria ), 15 g de unguras ( Marrubium vulgare ), 15 g de Taraxacum officinale ), 15 g frunze de menta buna (Mentha piperita ), 15 g de obligeana ( Acorus calamus )-extractie la rece, 15 g de coada soricelului (Achillea millefolium ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierb 4 lingurite din amestec, cu 4 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreza si se beau, in timpul zilei 4 cesti de ceai cald.


Comandati DROP SEX , de la Discretfarma.


unguras ( imagini google )


vineri, 4 noiembrie 2011

434. Litiaza biliara


Avizul medicului este obligatoriu !

Amestecul de plante : 10 g flori de arnica(Arnica montana ), 10 g rizomi de stanjenel (Iris germanica ), 20 g trifoiste de apa ( Menyanthes trifoliata ), 20 g radacina de papadie ( Taraxacum officinale ), 20 d frunze de menta (Mentha piperita ), 20 g radacini de cicoare(Chicorium intybus ).

Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile necesare. Se fierb 3 lingurite din amestec, cu 3 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se strecoara si se beau, in cursul zilei, trei cesti de ceai cald.
Autor : Maria Treben

Interzis femeilor gravide!

Comandati LOVE DROPS de la Discretfarma.

TRIFOISTEA DE APA

joi, 3 noiembrie 2011

433. Disconfort in regiunea veziculei biliare si a stomacului



Amestecul de plante medicinale : 30 g de fumarita (Fumaria officinalis ), 30 g de coada soricelului(Achillea millefolium ), 35 g de radacini de pir( Agropirum repens ), 10 g de scoarta de crusin ( Rhamnus frangula ).

Modul de preparare : ingredientelese amesteca in cantitatile indicate. Se fierb 3 lingurite din amestec cu 3 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreza si se beau, in cursul zilei, 3 cesti de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati, TIANLI NATURAL 6 , de la Discretfarma.

PIRUL

432. Disconfort, in regiunea veziculei biliare


Amestecul de plante : 25 g de radacina de cicoare(Chicorium intibus ), 25 g de coada calului (Equisetum arvense ), 25 g de coada soricelului ( Achillea millefolium ), 25 g de sunatoare ( Hypericum perforatum ).

Ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se fierb 3 lingurite din amestec, cu 3 cani de apa, timp de 5-10 minute. Se filtreaza si se beau, in cursul zilei, 3 cani de ceai cald.
Avizul medicului.


Comandati PERMEN , de la Discretfarma.

COADA CALULUI( imagine Wiki)


marți, 1 noiembrie 2011

431. Dureri, in regiunea veziculei biliare



Numai cu aviz medical !

Amestecul de plante : 50 g de rostopasca ( Chelidonium majus ), 50 g de frunze de menta ( Mentha piperita ).
Modul de preparare : ingredientele se amesteca in cantitatile necesare. Peste o lingurita din amestec , se toarna o cana de apa clocotita si se lasa sa stea 5 minute. Se filtreaza si se bea dimineata si seara , cate o cana de ceai cald.
Aviz medical.

Comandati BREAST PLUS ORIGINAL, de la Discretfarma.


ROSTOPASCA